Fullt upp!

Har senaste tiden faktiskt hunnit pyssla ihop en del saker som ska till butiken i Skelleftehamn, Guldknoppen! Det blir bl.a. en rosa korsettväska, en brun barnvagn, en blå/brun resväska, ett skjortkort med röd skjorta/slips och en blå stor handväska. Bilder kommer senare!

Får se om jag hinner någon mer korsettväska, då det är just dem som Therese själv är så förtjust i :)

Nu verkar jag dock ha åkt på någon megaförkylning igen, så vi får se vad vårdcentralen har att säga denna gången. Förhoppningsvis är jag pigg nog att pyssla lite även ikväll och borde egentligen även städa ur skrubben (även kallad: min scrapskrubb).

Nu kallar verkligheten (läs: min son) på mig, så jag ska springa iväg o busa lite!


Guldknoppen i Skelleftehamn!

Har totalt glömt bort att nämna att en del av mina alster numera finns att köpa/se på Gulknoppen i Skelleftehamn :) Om man inte är intresserad av just det jag gjort så är butiken ändå värt ett besök, där hittar du spännande inredningsartiklar, krukväxter, snittblommor, snygga lampor, sidenblommor och leksaker. Bara ett tips :P

Senaste omgången som åkte till Guldknoppen var mest askar osv inriktade mot alla hjärtans dag. Finns fortfarande lite kvar, men har ändå sålt iväg fort :)

Här är bilder på en del av det Therese tog in till sin butik:
(alla bilder går att klicka på och förstora)

Ber om ursäkt för bildkvalitén!

  

  

  

  

                    


RSS 2.0